woensdag 22 januari 2014

Dikke Duif haalt het ED !
                                                           met een publicatie op de natuurpagina !


De dikke duif


Elke zaterdag wordt er uit de ingezonden natuurfoto`s een exemplaar verkozen om afgedrukt te worden op de natuurpagina van het Eindhovens Dagblad.
Afgelopen zaterdag was mijn ingezonden Dikke Duif aan de beurt.In het Eindhovensdagblad
Altijd leuk als er een foto van je ge publiceert wordt, dus mensen in de omgeving van Eindhoven probeer het ook eens gewoon je mooie natuurfoto inzenden naar ED !Je kunt dat makkelijk doen via de volgende link:  www.ed.nl/natuur http://www.ed.nl/foto/natuurfoto-s-stuur-in-1.3291867
Elke maand wordt er ook nog een cadeaubon van 50, euro verloot onder de geplaatste foto`s dus stuur hem in en wie weet, succes !
Gr Michel
6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Michel hij is ook een eerste plaats waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben eerlijk gezegd niet zo gek op duiven, maar dit is toch wel een gave plaat, en super dat je de krant haalde, gefeliciteerd!

  groetjes Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Zou die dikke nog kunnen vliegen:-) ? Zo ja, dan kan dat ook iets bijzonders opleveren.
  Groet, Kees

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook bij het ED ben je inmiddels bekend! Leuke foto van deze dikke duif. Ik ben elke zaterdag weer benieuwd naar de natuurfoto van de week. Ik heb je tip al opgevolgd en heb een inzending de deur uit gedaan. Wie weet, houd de krant in de gaten....

  Groetjes, Gonnie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig zet je het origineel van die ontzettend schattige dikke duiffoto er ook nog even bij, want bij de krant verlies je altijd wat kwaliteit, Gefeliciteerd. De foto is ook echt schitterend!
  groet,
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...